(MOBILVERSJON- trykk på strekene ovenfor for å komme til menyen på nettstedet)

ÅPENT alle dager 23/11 - 25/12  2022 - SELVBETJENING - DØGNÅPENT - opplyst til kl.23.00

JULETRESALG 

Edelgran, Fjelledelgran & Fraseredelgran
Selvhogst av Norsk gran og Furu
FERSKE NYHUGDE JULETRÆR
1.klasses kvalitet fra norske produsenter
Vi kan tilby Edelgran, Fraseredelgran, Fjelledelgran
Stort utvalg i de forskjellige sortene i  høyder fra 1,50 - 4 m.
For de som har Easyfix juletrefot kan vi opplyse at alle våre ferdig hugde trær er borret innvendig for å passe til denne foten.
NORMANNAEDELGRAN 

Har en nydelig grønn farge og kraftige barnåler som sitter godt på treet, vi har godt utvalg i trær fra 1,50 - 4 m.i forskjellige fasonger , slanke og fyldigere trær, noe for enhver smak.

FJELLEDELGRAN

Litt slankere trær enn edelgranen med forskjellige nyanser av grønngrått , litt avhengig av sort. Kraftige barnåler som sitter godt på grenen. Nydelig form i forskjellige høyder med duft av citrus i høyder fra 1,50 - 4 m. 

FRASEREDELGRAN

 Fraser edelgran er smale og sentvoksende , de har en slank vekst og har mørke grønne barnåler. God holdbarhet og trærne dufter nydelig.

Høye Juletrær

       Vi har plukket ut noen fantastiske trær i de forskjellige sortene, i forskjellig fasong og farger.

Har du ekstra høyde under taket inne i huset eller vil ha ett ekstra stort Juletre til pynt ute kan vi tilby ekstra høye trær opptil 4 meter i forskjellig fasongog farger avhengig av hva du ønsker, edelgran og fjelledelgran.

Det kan også anbefales å ta en tur i Juletreskogen når mørket kommer smygende, området er opplyst til kl.23.00, ta på en hodelykt og jakt på ditt eget spesielle Juletre !

 

Klassik Norsk Gran i vår egen Juletreskog

HUSK du får ikke ferskere JULETRE enn du hogger selv !
Prøv Klassisk Norsk Gran som Juletre i år ! 
KLASSISK NORSK GRAN er det mange som forbinder jul og tradisjoner og for mange blir det ikke jul uten den nydelige duften av gran.  Mange mener at granen mister i overkant for mange barnåler, mye av årsaken til dette er at treet er hugget fortidig hos produsent. det er fullt mulig å lykkes med Klassisk Norsk Gran uten at den mister for mange barnåler, følg våre enkle tips.
FØLG  VÅRE ENKLE TIPS for ett holdbart og fint JULETRE !