(MOBILVERSJON- trykk på strekene ovenfor for å komme til menyen på nettstedet) 

 Åpent alle dager 23/11-25/12 2022  -  SELVBETJENING - DØGNÅPENT - opplyst til kl.23.00

Hogg ditt eget Juletre i vår egen Juletreskog på Solli i Asker.

Velkommen til oss på Juletregården

Trygve Martin og Margareth Sundelius

 

Vi planter juletrær hvert år i vår egen skog, så nå kan du lete etter årets Juletre i vår egen Juletreskog.

Trærne er Klassisk Norsk Gran, økologisk dyrket, plantet i skogsterreng (ikke på ett jorde). Det er sentvoksende Juletrær som alle blir forskjellige i fasong. Vi har også noe Furu, stedbunden Solli Furu, rustikke trær med særpreg.

Gå en tur rundt i juletreskogen , nyt naturen og roen, kjenn duften av gran og let etter akkurat ditt spesielle tre og hugg det selv. 

Husk du får ikke ferskere Jule tre enn du hugger selv !

Det kan også anbefales å ta en tur i Juletreskogen når mørket kommer smygende, området er opplyst til kl.23.00, ta på en hodelykt og jakt på ditt eget spesielle Juletre !
Prøv  Klassisk Norsk Gran som Juletre i år !

KLASSISK NORSK GRAN er det mange forbinder med Jul og tradisjoner. For mange blir det ikke jul uten den nydelige duften av gran. Mange mener at granen mister i overkant mange barnåler, mye av årsaken til dette er at Juletreet er hugget for tidlig hos produsent. Det er fullt mulig å lykkes med Klassisk Norsk Gran Juletre uten at den mister for mange barnåler, følg våre enkle tips.

Følg våre enkle TIPS for ett HOLDBART og FINT JULETRE !

TIPS - STELL av JULETREET !

Husk å skjære ett nytt snitt på min.2 cm av Juletreet før du setter det i vann første gangen, ikke fjern eller spikk av barken nederst på treet. 

Hvis det er kaldere enn 3 minusgrader , akklimatiser treet 1 døgn før du tar det inn i stua. Sett treet i en bøtte med vann i en bod/garasje (som er kaldere enn innetemperatur) og la det stå der ett døgn.

Store tre drikker mye vann og særlig første døgnet. Derfor kan det være lurt å sette treet første døgnet inne i en bøtte med varmt vann (60-70 grader). 

Hvis du setter Juletreet rett i Juletrefoten, fyll på med varmt vann(60-70 grader ) . Unngå å plassere treet nær varmekilder.

Etterfyll med friskt vann hver dag i Juletrefoten, Juletreet kan trekke mye vann og særlig første døgnet etter at du har tatt det inn. Husk at store trær trenger mye vann.

Vi har også noen furu Juletre , økologisk dyrket stedbunden Solli Furu.  
Vi har mange furu Juletre i produksjon men det tar noen år til de er 2 meter.